EN HÄLSINGE RIDUPPLEVELSE

EN HÄLSINGE RIDUPPLEVELSE

Varaktighet: Kl 10.00-13.00

Pris: 1050 kr per person

För alla erfarenhetsnivåer. Skritt och tölt.

Vill du uppleva Hälsingland från hästryggen? Djupa, vilda och vackra skogar till islandshäst så är detta en ridupplevelse för dig. Släpp vardagen för en stund och häng med oss på en avkopplande och spännande ridäventyr. Passar både dig med och utan erfarenhet. Ridvägar och tempo anpassas efter sällskapet.

Program för dagen:

När vi möts på gården så är hästarna sadlade. Du får tid att bekanta dig med din nya vän och om behov finns så rider vi lite på ridbana. När allt känns gött i magen så myser vi iväg rakt ut i skogen. Detta är en fantastisk naturupplevelse med islandshäst. Ca 7-10 km njutridning i skritt och tölt. Ridvägarna är oslagbara med blånande vyer och snirklandes på skogstigar i djupa vilda skogar. Hemma på gården hjälps vi åt att sadla av hästarna och släpper vi ut dem till sin flock igen.

Tillgänglighet: Året runt

Vad ingår: Svensk/engelsktalande passionerad ridguide och ridhjälm.

Att ta med sig: Oömma kläder efter väder och rejäla skor.

Notera: Viktgräns 90 kg. Denna upplevelse är för alla erfarenhetsnivåer. Minimum åldersgräns 12 år. All anmälan är bindande. Återbetalning eller ombokning sker endast med läkarintyg. Vi förbehåller oss rätten att avboka och omboka vid extremt dåligt väder.