Magisk Månskensritt med islandshästar

Varaktighet: Kl 18.00-22.00
Pris: 1650 kr per person ink ostmacka med varm choklad

För alla erfarenhetsnivåer

” Att bäras fram genom skogen i månskenet är något så otroligt magiskt som alla människor borde få uppleva åtminstone en gång i livet”

Fullmåne 2023/24

27 December

25 Januari

24 Februari

Program för dagen:

När ni kommer till gården så har vi börjat förbereda hästarna. Innan vi bär av ut i skogen så börjar vi lite i på ridbanan. När allt känns gött i magen så rider vi ut. Vi snirklar oss fram genom djupa skogar i månens sken. Ca 7-10 km njutridning i skritt och tölt. Väl hemma på gården hjälps vi åt sadla av och släpper ut hästarna i sina hagar igen. Varm choklad och ostmacka avnjuts runt läger elden.

Tillgänglighet: December-Mars

Vad ingår: Svensk/engelsktalande guide, ridhjälm och sadelväskor.

Att ta med sig: Vinter kläder, overall eller täckbyxor och varmjacka samt lager på lager under. Varma skor och tips är värmesula till barn.

Notera: Viktgräns 90 kg. Denna upplevelse är för alla. Minimum åldersgräns 12 år. – Oavsett om det är stjärnklart, snö, bar frostig mark, molnigt eller regn så är det något alla människor borde ha på sin bucket list. Alla våra ridupplevelser är baserade på naturens villkor. All anmälan är bindande och återbetalas endast med läkarintyg. Vid extremt dåligt väder förbehåller vi oss rätten att avboka och omboka.