KULNING TILL HÄST I HÄLSINGESKOG

Kulning till häst i hälsingeskog

Varaktighet: 4 timmar

Pris: 1650 kr per person

För alla erfarenhetsnivåer

” Ladda själen med kulning och islandshästar i tysta, djupa och vilda Hälsingeskogar. ”

Djupt inne i en glänta i skogen, på ett berg över en dal eller varför inte över en stilla sjö bjuder vi dig på ett naturkraftigt uppträdande med kulning som du sent kommer glömma. Vi vägleder dig gärna att hitta din inre röst och erbjuder dig även att prova själv. Det går självklart bra att bara lyssna.

Våra islandshästar är snälla, välridna och trygga. Vi rider i skritt och tölt ca 7-10 km njutridning. En fantastisk naturupplevelse med islandshästar som passar hela familjen.

Program för dagen:

När vi möts på gården gör vi ordning hästarna tillsammans och förbereder oss för en unik och naturkraftig ridupplevelse. Detta är verkligen en fantastisk naturupplevelse med islandshästar ca 7-10 km njutridning. Någonstans i skogen eller vid sjön beroende på väder och vind. Stannar vi upp för att uppleva naturkraftig kulning. Troligtvis helt lamslagna och berörda på djupet rider vi vidare stundvis i tystnad. För att omfamna naturen och öppna våra sinnen. För barnen och vuxna passar det även bra att spana efter vilda djur. Väl framme hemma på gården igen gör vi i ordning hästarna och släpper vi ut hästarna till sin flock igen.

Tillgänglighet: året runt

Vad ingår: Svensk/engelsktalande passionerad ridguide och ridhjälm

Att ta med sig: Oömma kläder samt rejäla skor gärna med klack. Vi rekommenderar långbyxor och kängor. Hjälm finns att låna annars kom som du ÄR.

Notera: Viktgräns 90 kg. Denna upplevelse är för dig med ridvana. Minimum åldersgräns 12 år. All anmälan är bindande. Återbetalning eller ombokning sker endast med läkarintyg. Vi förbehåller oss rätten att avboka, återbetala eller omboka vid extremt dåligt väder.

För att boka ring eller smsa: 0735588558